Sølvgade 13, 5960 Marstal

GENNEMRENOVERET BYHUS - I HJERTET AF MARSTAL

Vi befinder os midt i den hyggelige, gamle del af Marstal. Her er direkte kig op til gågaden - og alligevel er dette den fredeligste, lille gade, man kan tænke sig.
For enden af vejen ligger havnen - hvor du kan købe friske fisk af erhvervsfiskerne. Ved havnen finder du også Ærø expressen, med nem og hurtig forbindelse til Langeland. Der er kort afstand til den skønne sandstrand ved Eriks Hale med de ikoniske badehus og det lille hav med gode sup-board muligheder.

Ejendommen har fået den helt store tur i perioden 2009-2016 - og fremstår særdeles flot. Der er dejlig sydvendt flisebelagt terrasse med flot udhus/sommeranneks - og fra gårdhaven er der nedgang til husets lille fine tørre kælder, fint som lille værksted og opbevaring

ET FORHOLDSVIS STORT FRITIDSHUS / HELÅRSHUS I RIGTIG GOD STAND

Indeholder:
Fra gaden er der døråbning til lille entré med indgang til "kontorrum" / forstuen med flot trappe til 1. sal, flisebelagt badeværelse med bruser samt indgang til meget lys og behagelig vinkelstue med plankegulv . Du skal bemærke at der er gulvvarme i badeværelse samt i kontorrum/forstue.
I stuen er der åben forbindelse til godt køkken. Her I køkken/alrum er der isat gode vinduespartier ud mod gårdhaven, hvilket lokalet et godt lysindfald. Der er desuden bryggers og baggudgang til den skønne terrasse.

Førstesalen byder på et lille repos med en fin og dyb garderobe samt indgang til tre gode værelser, hvor der i værelset mod øst er loft til kip. Værd at bemærk, er, de flotte gamle døre med fine detaljer fra Marstal, som nu sidder i døren til garderoben.

Ejendommen er blevet renovere i perioden 2009 til 2016 med bl.a. nyere tegltag, isolering af loft, nyere zinktagrender, tag og tagrender på udhus, havedør, "stald/dør til bryggers, maling af hus og sokkel samt installeret hårdehvidevarer.

Et godt og indflytningsklart byhus - Bør ses.
Der er tilsluttet fjernvarme, offentlig spildevandsrensning (septiktank er slettet) og vand fra Ærø vand.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.