Møllevejen 31, 5960 Marstal

FLOT BYHUS I MARSTAL

Velindrettet byhus beliggende på Møllevejen med gåafstand til skole og indkøb. Der er ligeledes kort afstand til havn, færge og skøn strand ved Eriks Hale.

Ejendommen er rummelig med bl.a stor gennemgående lys stue, køkken, bad og soveværelse samt 2 værelser på 1. sal.

Der er sydvendt gårdhave med garage og værksted.

Et nemt og dejligt hus velegnet både til "den lille familie" samt til børnefamilien.

Indeholder:
Præsentabel entré med elegant trappe til første sal. Fra entré er der endvidere indgang til badeværelse med gulvvarme. Rummelig vinkelstue med højt til loftet og store vinduer. Godt værelse med indbygget skabsplads. Fint køkken med spisekrog og indgang til bryggers med vaskefaciliteter, samt udgang til den sydvendte gårdhave.

Førstesalen er delvist udnyttet med to værelser. Her er der mulighed for at sætte sig eget præg, hvor man kan lave en ny rumfordeling med evt. flere værelser, opholdsstue, hobbyrum mm.

Til ejendommen er der desuden egen indkørsel, en nem have med meget lille græsareal, sydvendt gårdhave med indgang til garage og værksted.

Søger du et godt byhus med god atmosfære og muligheder - så tag et kig på Møllevejen 31, Marstal.


Ejendommen er opført i år 1900 - godt bygget med ægte skifertag.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.