Østermarksvej 2, 5970 Ærøskøbing

STEMNINGSFULD EJENDOM MED SMUK UDSIGT

Bakket mark idyl, som kun det sydfynske øhav kan levere, står til frit skue fra ejendommen på Østermarksvej 2. Her præsenteres du for en ejendom, der både kan fungere som villa og fritidshus el udlejning,
Selve huset står flot præsenteret, og inde såvel som ude fremstår ejendommen i rigtig god stand.

Haven er god og rummelig, - omgivet af buske og træer mm og naturligvis byder på en solrig terrasse. Herfra får du rigtig udbytte af omgivelserne.

Du befinder du her midt imellem Ærøskøbing og Marstal med 6-7 km til de respektive bymidter med indkøb, skole og alt hvad hverdagen behøver.

Du kan komme rundt på hele øen med gratisbusserne, der praktisk talt stopper tæt på ejendommen.

En ejendom der skal SES


Indeholder:
Via hoveddøren træder man ind i entréen, med trappe op til førstesalen samt indgang til badeværelse og hyggelig stue med brændeovn. Fra stuen er der adgang til et soveværelse. Videre fra stuen er der en spisestue i forlængelse af køkkenet. Der er fra køkken en døråbning ud til bryggers, hvor man også finder et viktualierum. Udover det er der 2 disponible rum, hvoraf det ene anvendes til værelse, og det andet til værksted. Via baggang kan man komme ud til en flisebelagt terasse samt en skøn ugenert have.

På førstesalen er der en stue/opholdsrum samt et soveværelse, hvorfra man får flot udsigt ud over marker og Østersøen i baggrunden.

Huset fremstår nydeligt, og renoveret med gode materialer.

Huset kan anvendes fra dag et, da det sælges fuldt møbleret.

Der er tilsluttet el varme og vand fra Ærø vand. (varmepumpe samt radiatorer)

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.