Risemarksvej 13, 5970 Ærøskøbing

FLOT MURERMESTERVILLA I HYGGELIG LANDSBY

I udkanten af denne lille landsby i Rise - ligger dette hus med sjæl lige ud til marken og naturen. Ejendommen er beliggende ca. 5 km fra Ærøskøbing By og ca 8 km fra Marstal by. Ligeledes der kun få hundrede meter til offentlig transport, sportshal, legeplads og multibane samt Rise Bryggeri med sommercafé.

Østersøen / vandet er også nær - hvor du kun har ca. 4km til den populære Risemark Strand ved Østersøen, som også byder på gode fiskemuligheder, både fra land og til vands - Bl.a. er der også bådophaler plads ved Dunkærmark. Selve boligen fremstår både inde- og udvendigt i pæn stand. Her kan der bl.a. nævnes de flotte trægulve i værelserne og det nyere tegltag. Ideelt som både helårs- og fritidshus.

Indeholder: Ejendommen er hyggeligt indrettet med køkken i baghuset samt lille viktualierum, lille forstue med spiseplads, dejligt flisebelagt badeværelse med muret bruseniche og gulvvarme, stue og værelse. Førstesalen er uudnyttet, så her har du bl.a. mulighed for at etablere nye værelser eller indrette en god opholdsstue samt hobbyrum mm. Fra køkkenet er der udgang til en hyggelig ugenert terrasse, hvor man kan sidde ude og nyde en kop kaffe i det gode vejr, mens man nyder naturen rundt om.
Et flot murstenshus - godt beliggende i et hyggeligt lokalsamfund og med naturen rundt hjørnet. Ideel til den lille familie.

Der er fjernvarme, luft til luft varme pumpe og indlagt vand fra Rise Vandværk og der er tilsluttet offentlig spildevandsrensning.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.