Kirkevejen 29, Ommel, 5960 Marstal

INDFLYTNINGSKLART IDYL - I POPULÆR LANDSBY MED 2 SMÅ HAVNE OG STRAND

I den idylliske landsby Ommel - med kort afstand til strand og 2 små havne, finder du dette lille nydelig byhus, pænt indrettet og fuldt møbleret og klar til indflytning. Der er lille sydvendt forhave og hyggelig nordvendt gårdhave.

Der er desuden kun få km ind til Marstal by, hvor du finder indkøbsmuligheder, skole mm. Indenfor kort gåstand har du "Kleven havn", der har bevaret sin lune atmosfære i et maritimt miljø. Her kan du nyde den flotte udsigt, se på de små joller osv. Der er ligeledes kun få hundrede meter ned til Strandbyen havn, et hyggeligt samlingssted for de lokale, hvor der altid er liv og godt udsyn over til øen Halmø. Stranden her er meget familievenlig - da den er velegnet selv til de små børn, eller til voksne som trænger til en frisk dukkert.

I området har du ogås Øhavsstien og den populære cykelrute til Ærøskøbing, hvor turen går igennem det naturskønne område langs Nevre og vandet.

ET FINT BYHUS / FRITIDSHUS - NÆR DEN SKØNNE NATUR

Indeholder:
Via hoveddøren træder man ind i en lille forgang, som fører ind i den hyggelige stue, der ligger i åben forbindelse til køkkenet. Fra køkken er der adgang til en lille mellemgang, som fører ud til badeværelset og trappe op til 1. salen.

Der er fra køkken også en dør ud til baghus, som er indrettet med en entre og soveværelse. Der er fra baghus udgang til en lille skøn gårdhave.

På 1. salen er der et repos/opholdsrum, soveværelse, hems samt et toilet. 1. salen m2 er derfor rigtig godt udnyttet. Der er også indgang direkte til 1. salen via trappe udefra.

Ved siden af huset er der et lille skur på 6 m2, som kan anvendes til cykler, opbevaring osv.


Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM OMMEL:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.