Færgestræde 35, 5960 Marstal

TOTALT RENOVERET SKIPPERHUS MED SYDGÅRDHAVE

Arkitektonisk ny renoveret ejendom med anneks - et spændende byhus med en en af byens bedste beliggenheder.

Idyl i den gamle bydel når det er bedst. Et lille byhus, rigtig lækkert og hyggeligt indrettet, og med den skønneste solrige gårdhave og egen parkeringsplads.

Den smukke, brostensbelagte gade fører direkte ned til havnen og vandet. Her befinder vi os bogstaveligt talt et stenkast fra vandet, hvor bådene ligger og vugger ved bådebroen, og de morgenfriske får sig en dukkert i havet ved Eriks Hale.

Færgestræde 35 er i den fredelige ende af den gamle by, og alligevel er man i gåafstand til det hele, cafeer, restauranter, butikker færger, busser osv.

EJENDOMMEN KAN ANVENDES SOM FRITIDSBOLIG

Total renoveret byhus med gennemgående stue - dejligt køkken og badværelse - samt stort soveværelse på 1. sal (evt. opdeles til soveværelse og kammer). Desuden er der annex med toilet og bryggers.

Renovering i 2020/2021 - omfatter i korte træk:
Udgravet med delvis nyt fundament, og beton dæk med gulvvarme i stue, køkken og badeværelse. Håndlavede marrokanske fliser fra Marokk.dk i hele stueplan. Nye vinduer og døre fra Fanø Træ. Helt ny tagkonstruktion og tag incl. nye tagvinduer og tagrender. Ny el og VVS samt etableret ny kloak med tilslutning til offentlig kloaknet. Tilbygning med køkken og bad er helt nyopført. Nyt køkken med nye hårde hvidevarer. Nyt badeværelse med fliser fra Marokk.dk samt ny sanitet og ny ventilation. Nyt toilet og bryggers med vaskemaskine og tørretumbler i annex, ligeledes med gulvvarme.


Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter. På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.