Færgestræde 12, 5960 Marstal

GODT BYHUS I SKIPPERBYEN

Midt i den gamle og populære bydel ligger dette fine "Skipperhus".

Vi befinder os i Færgestræde - i et område der er omgivet af det maritime miljø, godt beliggende med kort gåafstand til Marstal centrum med indkøb og cafeliv.

Huset er brugt til helårsbeboelse, men er også det perfekte fritidshus beliggende tæt på den livlige lystbådehavn med pragtfuld legeplads og Sønderrenden med grill og slæbested - hvorfra du har perfekt udsigt over til den smukke, gamle kalkovn.

Ligeledes har du inden for få hundrede meter, det lille hav med gode SUP-board muligheder og den dejlige badestrand ved Eriks hale, med badebro og de smukke farverige strandhuse.

Ejendommen er velindrettet med bl.a. 3 værelser, stor stue og pænt køkken med udgang til haven.
Til ejendommen er der desuden en sydvendt og solrig gårdhave - med gode hyggekroge og godt redskabsskur, hvor havemøblerne, cyklen og grillen kan opbevares.

Et godt byhus med mange muligheder.

Indeholder:
Entré med indgang til værelse, fint badeværelse med gulvvarme og stue samt trappeopgang til første sal.

Stuen er rummelig indrettet med store vinduer som giver et godt lysindfald. Her er der også plads til både spisebord samt sofahjørne. Fra stuen er der åben forbindelse til pænt køkken med spisekrog og indgang til bryggers med vaskesøjle. Fra køkkenet er der ligeledes udgang til den dejlige have.

Førstesal indeholder lille repos med indgang til to gode og rummelige værelser.

Et godt byhus med en god beliggenhed i et attraktivt område.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

.
OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.