Nederste Midtmarksvej 5, 5960 Marstal

FRITIDSLANDBRUG NÆR SKOV OG STRAND

I eftertragtet naturområde - med få hundrede meter til skov og strand - og med Marstal By "rundt hjørnet" - ligger denne landejendom.

Vandet / Østersøen kan ses fra ejendommen - men bliver noget flottere fra 1. sal eller fra tidligere staldbygning - som evt. kan indrettes til bolig.

Den tilhørende jord ca 2,1ha ligger ved ejendommen og grænser op til Egehovedskoven.

Ejendommen er under ombygning - og næste alt inde i boligen er ryddet - så der er klar bane for påbegynde renovering af dette landsted, som ligger rigtig godt i den skønne natur og alligevel tæt på by.

Udover boligen, er der garage, stald og vognport. Desuden er det muligt at opsætte gæstebolig, hvis der er behov - kloak og vand ligger der.

ET DEJLIGT LANDSTED - VÆRD AT OMBYGGE
Ejendommen købes som beset.
Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.