Kirkevejen 43, Ommel, 5960 Marstal

FLOT OG GENNEMRENOVERET BYHUS I OMMEL

Nordvest for Marstal finder I den hyggelige Landsby Ommel, med unikke smalle gader og små charmerende huse samt godt nærmiljø og lokalsamfund.

Ommel byder desuden på 2 små idylliske havne ved Kleven og Strandbyen, hvor der i sidste nævnte er god badestrand til både børn og voksne. Der er ligeledes kro og sportsplads og masser af skøn natur ved Ommelshoved med fantastisk udsigt mod Ærøskøbing.

Nær bymidten finder I dette flotte byhus med god rumfordeling, hyggelige baggård med terrasse samt god førstesal med flot udsyn til vandet omkring Kleven.

Ejendommen har fra 2015-2021 været igennem en større renovering, hvor hele ejendommen er blevet sat i stand - så den i dag fremstår som et pænt, præsentabel og indflytningsklart byhus.
Bl.a. kan nævnes, nyere tag, vinduer, kloak, installationer mm.
Et flot og moderniseret byhus med god plads og nem planløsning.
Ideel til børnefamilien.

Indeholder:
Fra Kirkevejen har du foran ejendommen en lille have, med anlagt sti og slippe, der fører dig om til den hyggelige baggård. Baggården er indrettet med flot terrasse, lille solkrog og carport med indgang til redskabsskur - hvor der er plads til både grill og cykler eller evt. værksted. Til carporten er der desuden en fin indkørsel som fører ud til Krovejen.

Fra den lille have ved Kirkevejen er der indgang til entré der benyttes som fordelingsgang.
Herfra er der indgang til gæstetoilet fra 2018. Flot badeværelse med bruseniche og gulvarme fra 2020. Flot og rummeligt værelse med skabsplads. Fint brygges med gulvarme og vaskesøjle. Flot Ikea-køkken fra 2016 - samt to udgange til haven og terrassen.

Fra køkken går du videre ind i den lyse og rummelig stue med brændeovn fra 2006, Varmepumpe fra 2016 og indgang til værelse/tvstue samt trappeopgang til førstesalen.
Førstesalen er fuldt udnyttet og indeholder fint repos/opholdsstue med flot udsigt over kleven og vandet. Fra repos er der indgang til to værelser - begge i gode størrelser.

Desuden er boligen efterisoleret over alt. Alt i alt et - en flot og gennemført ejendom - BØR SES


Der er tilsluttet El-varme og varmepumpe, suppleret med brændovn og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM OMMEL:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.