Nørregade 12, Marstal, 5960 Marstal

HYGGELIGT BYHUS I MARSTAL

I Nørregade, en stille vej nær Marstal centrum - finder du dette pæne og godt vedligeholdte byhus i rød mursten.
Ejendommen har en god belliggenhed, med indkøb og gågaden lige rundt hjørnet. Ligeledes er der kort afstand til skole, færgehavn, strand mm. Boligen er opført i 1920 og er igennem årene blevet moderniseret, så den fremstår lys og i pæn stand. Til ejendommen er der desuden en hyggelig, solrig baghave med lille terrasse og indgang til redskabs skur.
Ejendommen er anvendelig til den "lille familie" eller som feriebolig.

Indeholder: Fra gaden er der indgang til entré med trappeopgang til førstesal, samt indgang til fint flisebelagt badeværelse med gulvvarme. Videre fra entréen kommer man ind til en lys og pæn dobbelt stue med gulvplanker, som du nemt kan indrette med sofagruppering og spiseplads. Via stuen bliver du ført ud til det nydelige lille køkken med god skabsplads. Fra køkken er der endvidere indgang til rummeligt bryggers med vaskefaciliteter, samt udgang til slippe og haven.
Førstesalen er indrettet med et stort repos, som har indgang til værelse med kvist der giver et godt lysindfald. Bagtil ejendommen finder du en dejlig og flot have, med terrasse samt lille græsareal med flotte blomsterbede og få træer. Via haven er der også indgang til fint redskabshus, samt overdækket halvtag - hvor du har plads til et lille værksted, opbevaring af havemøbler, cykler mm.
Et godt og hyggeligt byhus med skøn atmosfære nær alt.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand. Der suppleres med varmepumpe.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.