Byagervej 17, 5970 Ærøskøbing

PARCELHUS I ÆRØSKØBING

"Et stenkast fra vandet " I hyggeligt parcelhuskvarter - finder du denne rummelig 1-plans villa med flot have.
Ejendommen er opført i 1975 og er løbende blevet godt vedligeholdt, så den i dag fremstår pæn og nydelig - stor set i sin oprindelige stil, både inde og ude. Der er få hundrede meter til "Vester strand" - den dejlige badestrand med badebro og de ikoniske strandhuse, samt det smukke naturområde ved Urehoved, samt "Bjerget" med skønne natur-stier ind til byen.
Ligeledes er der kort kort afstand til børnehave, ÆIK idrætsanlæg med hal, fitness, fodboldbane mm, samt indkøb og færgeforbindelse til Svendborg. Et godt og velindrettet parcelhus - Ideel til familien. .

Indeholder: Fra gaden er der grusbelagt indkørsel med indgang til bryggers samt fra vejen flisegang med indgang til entré . Fra entré har du indgang til tre gode værelser. Ældre og fint badeværelse i klinker med karbad og bruser. Stor og rummelig stue med spiseplads og sofahjørne, samt udgang have og terrasse, hvor du har et kik til vandet Flot og lyst køkken med spisekrog. Godt bryggers med vaskefaciliteter og indgang til gæstetoilet samt udgang til gårdspladsen.
Haven er flot og her får du et godt græsareal med flotte buskadser og træer, samt lille solrig terrasse - hvor vandet mellem de foranliggende huse kan nydes. Til ejendommen får du også en fin garage med tilhørende værksted, hvor du har plads til parkering af bil og opbevaring af haveredskaber, grill mm. En flot og præstentabel 1-plan villa med god beliggenhed i Ærøskøbing. Ideel til den lille familie.

Der er tilsluttet fjernvarme, offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærøskøbing Vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


Ejendommen er beliggende få hundrede meter fra den "gamle bydel" / Eventyrbyen.

Ærøskøbing også kaldet Eventyrbyen, fik i 2002 tildelt den fornemme pris "Europa Nostra" for be-va-ring af euro-pæisk kulturarv. Ærøskøbing er en af Danmarks vel nok bedst bevarede 1700-tals byer. Mange af byens huse er totalfredede, og byen er som helhed underkastet en bevaringsplan, der angiver retningslinjer for byens udvikling, og hvad der kan byg-ges. Der er den gamle havn, lystbådehavn, og badestrand ved Vesterstrand med de farve-strålende små badehuse, som ligger kun få minutters gang fra byen og havnen. Ærøskøbing fremtræder med sine top-pede brosten, stokroser og små, velholdte huse med mange pudsige detaljer som en ren idyl. Man skal imid-lertid ikke glemme, at der bag byens idylliske facade findes en velfungerende by, med forretninger, spisesteder, hoteller, campingplads, tennisbaner, idrætsanlæg og friskole. Der er færgeforbindelse til Svendborg.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.