Øverste Skovbymark 4, 5985 Søby Ærø

LANDSTED VED SKOVBY - MED FLOT UDSIGT.

I det populære Skovby på Ærø, ligger dette højtbeliggende landsted - med blot ca.1 km til stranden - og med 1,9 ha jord ved ejendommen - og med sti til "hyggested" på toppen af bakken - hvor udsigten over Ø-havet ikke kan blive bedre. Bør ses.

Ejendommen er en ældre traditionel landbrugsejendom - som fremstår både ude og inde i god stand - og bemærk at der på den anden side af vejen ligger en endnu en bolig "et dejligt gæstehus"- godt renoveret omkring 2006, med køkken, bad og gode sovepladser.

Der er desuden "hobbyrum / gildesal", havestue, garage, værksted og diverse udhuse.

EN HØJTBELIGGENDE EJENDOM I STORSLÅET NATUR


Ejendommen har 2 boliger

Selve hovedhuset / stuehuset samt "gæsteboligen" er på henholdsvis 112m2 samt 54m2 - desuden 15m2 bolig i tilbygning / udhus - samlet bolig 181m2

STUEHUSET:
Indeholder, Entré, stor gennemgående køkken/stue/alrum med indgang til soveværelse, gangareal, dejligt badeværelse med gullvvarme (renoveret i 2015), soveværelse samt godt bryggers med varmepumpe (luft/vand).

GÆSTEBOLIG:
56m2 bolig - godt renoveret i år 2006, og indeholder køkken/alrum, dejligt flisebelagt badeværelse med bruser, soveværelse og 2 hemse - så masser af sovepladser. Der er gulvvarme i hele gæstehuset. Der er fra køkken/alrum udgang til dejlig stor træterrase - med flot udsigt til Ø-havet.

Der er solcelleanlæg samt luft/vand-varmepumpe.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Skovby:
En lille landsby, hvor godt sammenhold i lokalsamfundet. Der afholdes bla. fælles aktivite flere gange om året. Ved "Skåret" har vi stranden med bådophalerplads, og hvor der er opsat bro af de lokale. Desuden er der boldbane.. og der kan berettes også om den årlige fodboldkamp mod Leby.

OM SØBY:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.