Gammelløkkevej 3, 5985 Søby Ærø

FLOT UDSIGT OVER Ø-HAVET

Fritliggende på dejlig grund med ugenert sydvendt have - med blomster, buske og træer.

Denne flotte udsigt over marker kan nydes - og med blot få hundrede meter er du ved stranden - via lille markvej både ved Snorløkke og Skelhave. En flot gåtur.

Foran huset er en stille vej, der er en del af margueritruten - som bugter sig gennem det flotte landskab.

Ejendommen er en ældre, men velholdt landejendom, som fremstår både ude og inde i pæn stand.

Kan også anvendes som fritidshus.

Indeholder:
Entré med indgang til køkken, gennemgående stue med indgang til 2 soveværelse, udestue og fra stue indgang til endnu en stor stue/gildesal - flot lavet - åbent helt til kip, og som giver en god rum-oplevelse, i rummet er der trappe til 1. sal hvor der er stue med kvist mod havet. Der er desuden bryggers samt badeværelse.

1. sal er ikke registreret på BBR - og må betragtes som disponibelt rum (ikke indeholdt i salgsopstillingens oplyste bolig kvadratmeter).

Der er egen brønd (vand og vandkvalitet kendes ikke).

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM SØBY:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.