Marstalsvejen 14, 5960 Marstal

GODT BYHUS I HYGGELIG LANDSBY

Nordvest for Marstal finder I den hyggelige Landsby Ommel, som er kendetegnet ved hyggelige smalle gader med små charmerende huse samt godt nærmiljø og godt lokalsamfund.

Ommel byder desuden på 2 små idylliske havne ved Kleven og Strandbyen, hvor der i sidste nævnte er god badestrand til både børn og voksne. Der er ligeledes kro og sportsplads, og masser af skøn natur ved Ommelshoved med fantastisk udsigt mod Ærøskøbing.

Nær bymidten finder I dette hyggelig byhus, med god rumfordeling, stor flisebelagt baggård/ terrasse samt god førstesal med udsyn til vandet mod Halmø og Ø-havet.

Ejendommen kan bruges både som helårs/fritidshus.Indeholder:
Fra gaden har du foran ejendommen en fin lille have med indkørsel. Til højre er der anlagt en lille sti, der fører dig om til en skøn flisebelagt baggård med indgang til redskabsskur - hvor der er plads til både grill og cykler eller evt lille værksted. Baggården er desuden sydvendt og lukket - så her kan man rigtig nyde solen.

Via indkørsel er der indgang til lille entré med adgang til flisebelagt badeværelse med bruser og vaskefaciliteter, samt indgang til stue. Stuen er rummelig med højt til loftet, godt lys indfald med udsigt over havet.
Fra stuen går du videre ud til køkkenet med åben forbindelse til lille værelse, som også kan benyttes som spisestue. Fra køkken er der endvidere døråbning til lille gang med udgang til sydvendt gårdhave, samt trappeopgang til første sal.
Førstesalen er godt indrettet med værelse/repos, der også kan anvendes som en god opholdsstue. Herfra er der indgang til mindre værelse med skabsplads. Fra værelse/repos har du desuden flot havudsigt til Halmø og Ø-havet. (På BBR er 1. salen alene registreret med 20m2 bolig, hvilket også kun er medtaget de oplyste boligm2 i salgsopstillingen).

En hyggelig ejendom - godt veludnyttet - ideel til den lille familie eller til feriehus.


Der er el-varme, varmepumpe (luft/luft) og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM OMMEL:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd. 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn" ligger bare få hundrede meter derfra.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.