Oldevej 4, 5970 Ærøskøbing

SKØNT LANDSTED MED 1,8 HA - MED UDSIGT FRA ÆRØ´S MIDTE

Fritliggende "bondehhus" på dejlig naturgrund, som ligger rundt ejendommen.

Mod syd er der god udsigt til marker med Østersøen i horisonten og mod nord er der fra den dejlige naturgrund.
Boligen er er totalrenoveret i 2016 og fremstår flot og holdt på mange måder i den gamle stil fra dengang. Der er stort køkken/alrum, 2 badeværelser, 4 værelser og bryggers. Der er desuden udhuse med plads til mindre dyrehold, værksted mm.

En dejlig familieejendom - med forholdsvis nem og kort afstand til både Ærøskøbing og Marstal by.


Indeholder:
Dejlig stor entré med indgang til huset´s hjerte - det store flotte alrum med stue, spiseplads, brændeovn og dejligt stort køkken, som har udgang til træterrase i den skønne baghave.

Fra entre fordeler sig til huset øvrige rum. Flot flisebelagt badeværelse, 4 gode værelser, bryggers samt endnu et flot flisebelagt badeværelse med badekar (ikke spabad).

Boligen er godt renoveret - det hele er lavet i 2016 - med gulvvarme i hele huset, undtaget soveværelser, hvor der er radiatorer. Taget er fra ca. år 2000

Der er desuden garage/værksted, mindre stald/udhus samt lille bygning i baghaven, som kunne blive et godt anneks.

Et skønt landsted omgivet af masser natur - særdeles velegnet som familieejendom.

OM MIDT-ØEN
Olde er en landsby, på Ærø´s midte.
Ærø er ikke en flad ø - sammenlignes ofte med en hval-ryg - og på toppen af 'ryggen' finder du midt-øen, med en hel stribe af større, velfungerende landsbyer: Olde, Tranderup, med Ærøs efterskole, Vindeballe, med egen kro, Bregninge, med kulturhus og populære
overnatningssteder. Bevæger du dig i sydvestlig retning, finder du Lille Rise, Dunkær og Store Rise, hvor øens elskede bryggeri ligger. Ved Risemark Strand - en dejlig sandstrand delvist dækket af mellemstore og store sten og en havbund primært bestående af fint sand - står Ærøs vindmøller, der forsyner øen med vindenergi. Tæt på øens måske mest populære natur-turistmål, ligger Voderup Klint - her opleves naturen mere overvældende og kystlinjen mere dramatisk med rullesten og strande med diger og bølger I umiddelbar nærhed, den hyggelige landsby, Voderup.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Der er tilsluttet vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.