Oldevej 3, 5970 Ærøskøbing

HUS PÅ LANDET - MED UDSIGT OVER MARKER OG ØSTERSØEN I HORISONTEN

På Midtærø - i Olde, en lille hyggelig landsby, ligger dette rummelige rødstenshus i 3-plan, med dejlig sydvendt have, altan / træterrasse og med fantastisk udsigt over markerne og havet ved Østersøen.

Ejendommen ligger centralt i Olde, med få hundrede meter til "Olde Mølle", med gode muligheder for busforbindelse til Ærøskøbing, Søby og Marstal, og Ca. 3km til stranden ved Oldemark med gode fiske muligheder.

Herudover er der ca. 5 km til byen ved Ærøskøbing og ca .12 km til enten Søby eller Marstal.

Foran ejendommen får du også to gode indkørsler samt garage, som giver gode parkerings muligheder.

Indeholder:
Fra vejen har du indgang til lille have med indgang til entré. Fra entré går du videre ind til ejendommens rummelige køkken, med spiseplads. Fra køkkenet har du videre indgang til stue med pænt trægulv og udgang til flot, bred træterrasse - hvorfra der er trappenedgang til haven. Fra terrassen og vinduerne i køkkenet samt stuen, kan du nyde den flotte udsigt, som der er udover markerne og havet ved Østersøen.

Via køkkenet går du videre ud til gang med nedgang til kælder, trappeopgang til førstesal, udgang til indkørsel, samt indgang til mindre værelse, som nemt vil kunne bruges som kontor lokale.

Førstesalen indeholder repos/fordelingsgang hvorfra, du har indgang til tre gode værelser, depot rum samt badeværelser i klinker, med karbad, bruser og toilet.

Kælderen er fuldt udnyttet og udgør 70m2. Den indeholder fordelingsgang, to disponible rum, grovkøkken, vaskerum samt WC og udgang i gavlen med opgang til haven og den store indkørsel. En dejlig og rummelig kælder, hvor du har plads til opbevaring, hobbyrum mm.

Haven er flot og lukket, omgivet af hæk og træer og med åben vide til marken, og kan her kan du både nyde udsigt og sol, når byder sig. Ved siden af terrassen er der også et lille redskabshus, hvor der er plads til opbevaring af haveredskaber mm.

Ejendommen er opført i 1955, solidt bygget i rødsten men er igennem årene blevet godt vedligeholdt. Bl.a. er der i 2008 blevet sat nye vinduer, i det meste af huset. Ligeledes er der kommet solceller på taget i 2012, samt nyt pillefyr i 2020 som er med til at holde forbruget nede En rummelig villa med flot udsigt og masser af muligheder og potentiale - Ideel til den lille familie eller til parret som behøver plads.

Der er træpillefyr, vand fra Rise vandværk og der er eget rensningsanlæg. Desuden er der egen brønd til havevanding.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.