Dunkærgade 15, 5970 Ærøskøbing

FRITLIGGENDE VILLA MED UDSIGT OVER MARKER OG ØSTERSØEN I HORISTONTEN

I den lille landsby "Dunkær" ligger denne rummelige ejendom - med udsigt over de åbne marker. Der er kort afstand til GRATIS bus til Ærøskøbing og Marstal.

Ejendommen har tidligere været købsmandsbutik, og butiksareal er i dag inddraget til bolig og udhus, og har dermed en masse muligheder.

Der er sydvendt terrasse, som ligger i forlængelse af det dejlige køkken / alrum.

En rummelig ejendom til familien, til den pladskrævende - og giver muligheder for fx. erhverv.


Indeholder:
Der er fra gaden indgang til ejendommen via garage - hvor man træder ind i den gamle købsmandsbutik, som i dag er lavet om til beboelse, hvor en mellemgang fører ud til 3 gode værelser. Udover den store integrerede garage, med elektrisk port, er der også et værksted.

Der er også indgang til huset via hoveddøren, som åbner op til en entré med trappe op til 1. sal og et flisebelagt badeværelse med gulvvarme. Videre fra entréen er der yderligere 2 værelser og en stor opholdsstue i åben forbindelse med køkken.

Der er ligeledes godt bryggers med udgang til overdækket terrasse. Fra stuen er der udgang til stor flisebelagt terrasse med opgang til altan, hvorfra udsigten bliver endnu bedre.

På 1. sal er der et stort opholdsrum med udgang til altan, hvor man får en flot udsigt over markerne og Østersøen i horisonten.

Ejendommen var på et tidspunkt opdelt - bolig og butik, hvor der i dag er indrettet værelser i det tidligere butiksareal - lavet ca 2009-20012. Desuden er der på 1 sal blevet renoveret (lavet stor stue) i 2014 - og det store vinduesparti i gavl er skiftet i 2016. ~

Der er tilsluttet fjernvarme, 2 brændeovne, tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Rise Vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter. På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.