Stokkeby Hovedgade 38, 5970 Ærøskøbing

FRITIDSHUS I STOKKEBY

I Stokkeby, med de mange små snoede veje og rindende "bæk" foran huset, ligger dette charmerende fritidshus. Blot få km til Nevre og ca 4 km til Ærøskøbing By.

Ejendommen ligger frit med sydvendt og forholdsvis stor og dejlig ave - så børn kan lege, og der er solrig terrasse samt redskabshus.

Indvendigt fremstår huset særdeles hyggeligt og rummeligt - med køkken som "midtpunkt". Køkken er i åben forbindelse til spiseplads og stuen. Der er 3 værelser og flisebelagt badeværelse.

Alt i alt et rigtig godt feriehus, som også kan anvendes som helårshus.


Indeholder:
Lille entre med indgang til stue. Fra stuen indgang til 2 af husets værelser. Stuen er i åben forbindelse med køkken og spiseplads. Der er fra køkken indgang til flisebelagt badeværelse med dusch og udgang til terresse samt haven. Fra spiseplads er der endvidere indgang til endnu et soveværelse. Der er i alt 3 soveværelser. I haven er der et muret redskabshus, som kan bruges til opbevaringsrum.

Der er el-varme (evt. kan der tilsluttes brændeovn til skorsten), tilsluttet offentlig spildevandsrensning samt vand fra Ærøskøbing Vandværk.

Energimærke "G" kan bestilles på: kontakt@obolig.dk


Lidt om Ærøskøbing:
Ærøskøbing også kaldet Eventyrbyen, fik i 2002 tildelt den fornemme pris "Europa Nostra" for be-va-ring af euro-pæisk kulturarv. Ærøskøbing er en af Danmarks vel nok bedst bevarede 1700-tals byer. Mange af byens huse er total-redede, og byen er som helhed underkastet en bevaringsplan, der angiver retningslinjer for byens udvikling, og hvad der kan byg-ges. Der er den gamle havn, lystbådehavn, og badestrand ved Vesterstrand med de farve-strålende små badehuse, som ligger kun få minutters gang fra byen og havnen. Ærøskøbing fremtræder med sine top-pede brosten, stokroser og små, velholdte huse med mange pudsige detaljer som en ren idyl. Man skal imid-lertid ikke glemme, at der bag byens idylliske facade findes en velfungerende by, med forretninger, spisesteder, hoteller, campingplads, tennisbaner, idrætsanlæg og friskole. Der er færgeforbindelse til Svendborg.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.