Kragnæs Strandvej 8, Kragnæs, 5960 Marstal

HYGGELIGT LANDSTED I IDYLLISKE OMGIVELSER

På Ærø fire kilometer vest for Marstal finder I denne hyggelige villa som ligger i flot natur og omgivet af grønne vidder med kig til "Kleven" fra grunden. I er både nær vandet og natur, og Ærøskøbing er under 20 minutter herfra, og en smuk cykeltur langs Nevrestien kan trække på de skønne sommerdage i skøn natur med vandet til jeres højre hele vejen. Indkøb kan hurtigt foretages i Marstal godt fem minutter væk, og cykelturen i skole kan klares på friske 15 minutter. Ejendommen er opført i 1936 med god rum fordeling. Hertil er der bl.a. 2 gode værelser, samt rumlig stue.
Et godt hus med masser af muligheder - både ude og inde. Indvendig fremstår boligen i gammel stil, hvor det vil give god mening at renovere den, og derved sætte sit eget præg på indretningen.

Udover dette medfølger Kragnæs Strandvej 12 i handlen, hvor der ligger en gammel bygning i dårlig stand. Bag bygningen er der en fin størrelse have.

Indeholder:
Fra hovedindgang træder man ind i entréen med indgang til bryggers samt en baggang med toilet og brusekabine, hvor der er også er udgang til flisebelagt terrasse, hvor man kan sidde ugenert og nyde sol og natur. Fra entéen er der indgang til et viktualierum, hvor der er trappe op til uudnyttet loftrum. Videre fra entréen kommer man ind til god størrelse køkken med spiseplads.

Udover dette er der 2 gode værelser, hvor det ene har indbygningsskabe. Stor og rummelig stue med spiseplads og sofahjørne, samt udgang til haven.

Der er Oliefyr og egen brønd(vandkvalitet kendes ikke) på ejendommen. (Septiktank er slettet)

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM KRAGNÆS
Kragnæs er en idyllisk, lille landsby, der bare venter på at blive genopdaget af nye familier, på udkig efter landsby-idyl og gode, billige huse. Lige i nærheden ligger en anden hyggelig landsby, Ommel og den største by på Ærø, Marstal, hvor du finder et rigt forretningsliv, såvel som skole og bus. I Kragnæs ligger Ærøs mest intakte fortidsmine, nemlig Kragnæs Jættestue. Man har fundet spor af 16 grave som langdysser og jættestuer i Kragnæsområdet. Eftersom disse altid ligger i nærheden af bopladserne, betyder det ikke bare, at der har ligget en boplads i nærheden, men at Kragnæsområdet må have været ret tæt befolket i Bondestenalderen. Den populære vandresti, Øhavsstien, går forbi Kragnæs, ligeså den populære cykelsti, Nevrestien, der forbinder Ærøs to største byer, Marstal og Ærøskøbing.
Kragnæs er således midt i verden - fyldt med atmosfære og mærket af historiens vingesus.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.