Voderup 15, 5970 Ærøskøbing

Skønt landsted - nær Voderup Klinter

Kom med på tur til Voderup Klint - Ærøs største naturseværdighed - og opdag den lille, venlige og populære landsby Voderup. Her ligger hyggelige huse på stribe - blot 5 minutters gang fra en af de smukkeste kystlandskaber i Danmark.

Ejendommen er pænt renoveret og har skøn udsigt over marker, dejlig gårdhave med rummeligt udhus med gæstebolig og kun få hundrede meter til det skønne natur område ved stranden.

Ejendommen kan anvendes både som fritids- og helårshus.

Indeholder: Entré med indgang til dejligt og pænt gennemgående køkken samt fra entré indgang til soveværelse. Fra køkken er der indgang (nærmest i åben forbindelse) til sydvendt stue. Desuden er der godt flisebelagt bryggers samt dejligt badeværelse muret bruseniche og gulvvarme. 1. sal er uudnyttet - så der er mulighed for udvidelse af boligen. Der er rummeligt udhus værksted, fyrrum samt gæstebolig med hems.

Der er oliefyr, eget rensningsanlæg (Biokube) samt vand fra Rise Vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.