Tordenskjoldsgade 14, 5960 Marstal

HYGGELIGT SKIPPERHUS I MARSTAL

Tæt på Marstal centrum - i en af de gader, hvor de gamle huse står smukt side om side, finder du dette fine byhus.

Ejendommen er godt beliggende i hyggeligt gademiljø, med kort afstand til indkøb, strand, skole, pasningsordningen og gratis busforbindelser til resten af øen - alt sammen indenfor gåafstand.
Til ejendommen er der desuden en nem gårdhave samt redskabsskur, hvor der er plads til haveredskaber mm.

Et godt og nemt byhus - velegnet som fritids -/ helårsbolig.

Indeholder:
Fra gaden er der døråbning til entré med indgang til badeværelse og hyggelig stue med gulvtæppe. Under tæppet er der trægulv.
Fra stue er der endvidere indgang til godt værelse, samt døråbning til pænt køkken med trappeopgang til førstesal og udgang til haven.

Førstesalen består af et stort rum, hvor du har mulighed for at sætte dit eget præg - da du kan etablere flere værelser, opholdsstue mm.

Til ejendommen er der ligeledes en fin og nem have med tilhørende redskabsskur, der kan tilgåes via køkken eller slippe fra gaden.

Et godt og hyggeligt byhus nær by, havn og strand. Ideel til den lille familie eller som forældrekøb-/studiebolig.


Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.