Stokkebyvej 4, 5970 Ærøskøbing

FLOT HARMONISK LANDSTED I den lille landsby Stokkeby - blot ca 3 km fra Ærøskøbing - ligger denne flotte rødstensejendom. Der er stald, lade og maskinhus - så god plads og mange anvendelsesmuligheder - fx til mindre dyrehold.

Ejendommen er i dag et landbrug med en del jord, men ved salg medfølger jorden ikke. Grundareal ved huset er ca 7.500m2 - og mere jord kan medforhandles. Hovedhuset er renoveret - med obs på de oprindelige detaljer - og har flot glaseret tegltag. Et besøg værd.

Indeholder:
Stor entré / hall med flotte detajler og elegant trappe til førstesal.

Fra entré indgang til stort køkken med brændeovn, indgang til mindre opholdsstue samt indgang til mellemgang / garderoberum med videre indgang til stort flisebelagt badeværelse med gulvvarme. Der er ligeledes gulvvarme i det lille rum foran badeværelset samt i køkken og baggang. Køkken og badeværelse er ca fra år 2001-2002.

Førstesalen indeholder 3 gode værelser - heraf 2 kvist -værelser.

Ejendommen er blevet renoveret med tag fra 2014 samt tagrender.

Der er træpillefyr - og vand Ærøskøbing Vandværk. Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Taget renoveret i 2014 - hulmursisoleret
Badeværelset fra ca 2003 gulvvarme - lille gang ved badeværelse, køkken samt lille baggang. Træpillefyr.

Brændeovn - ca 2 år - opfylder krav.

ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.