Kirkeballevej 14, 5970 Ærøskøbing

FLOT PARCELHUS I HYGGELIGT LANDSBYMILJØ

I den fredelige lille landsby, St. Rise midt på Ærø, finder du dette solfyldte og rare 1-planshus med skøn atmosfære.

Ejendommen er beliggende med ca. 5 km fra Ærøskøbing By og ca 8 km fra Marstal by. Ligeledes der kun få hundrede meter til offentlig transport, sportshal, legeplads og multibane samt Rise Bryggeri med sommercafé.

Østersøen / vandet er også nær - hvor du kun har ca. 4km til den populære Risemark Strand ved Østersøen, som også byder på gode fiskemuligheder, både fra land og til vands - Bl.a. er der også bådophaler plads ved Dunkærmark.

Selve boligen fremstår både inde- og udvendigt i pæn stand. Til ejendommen er desuden en dejlig solrig have med flere terrasser.

En ejendom med naturen i baghaven med god plads og muligheder.


Indeholder:
Entré / fordelingsgang med indgang til rummelig vinkelstue med spiseplads og sofahjørne samt udgang til terrasse. Soveværelse med skabsplads. Værelse/ kammer. Badeværelse med klinker. Godt og hyggeligt køkken med plads til lille spisebord og stole samt udgang til bryggers med ejendommens vaskefaciliteter.

Til ejendommen er desuden en stor carport, hvor der er god plads til opbevaring, havetraktor, redskaber, bil mm. I forængelse af carporten at der lavet en overdækket terrrasse, hvor man kan sidde og nyde eftermidddagskaffen, hvis solen er blevet for streng. Ligeledes er der en skøn og dejlig have med træer, buske samt flisebelagt terrasse med sødt fuglehus. Her har du mulighed for udnytte den gode plads, hvor du bl.a. kan have køkkenhave med drivhus mm. En dejligt 1-planhus - godt beliggende i et hyggeligt lokalsamfund og med naturen rundt hjørnet.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Rise Vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.