Stokkebyvej 29, 5970 Ærøskøbing

GODT FRITIDS- / HELÅRSHUS I HYGGELIG LANDSBY

I den lille landsby Stokkeby, der er kendetegnet ved de små snoede veje og den gennemløbende bæk, ligger dette hyggelige hus.

Omgivelserne her I Stokkeby er skønne og idylliske - og blot ca. 3 km indtil Ærøskøbing by med de brostensbelagte gader,charmerende byhuse, indkøb, restauranter, badestrand mm. Ligeledes er der kort afstand til det naturskønne område ved Nevre, hvor en af Ærøs populære cykel- og vandrestier går igennem.

Ejendommen er inden for de seneste år blevet renoveret, så den i dag fremstår flot og præsentabel både ind- og udvendig. Heriblandt er der bl.a. nyere tag og vinduer, kloak mm.

Et flot og renoveret hus med en rolig og skøn beliggenhed.

Indeholder: Fra hoveddøren træder man ind i et flot og charmerende køkken med klinkegulv. Køkken er i åben forbindelse til stuen, hvor der er god plads til både spiseafdeling og sofaarrangement. Der er fra stuen indgang til lyst og rummeligt værelse. Via mellemgang er der indgang til badeværelse samt udgang til flisebelagt terrasse og en dejlig have med blomster og træer. Ligeledes er der fra mellemgangen også adgang til endnu et værelse, og en trappe op til uudnyttet loftrum, hvor der er mulighed for at etablere yderligere værelser, hvis dette ønskes.

Der er også god mulighed for opbevaring af haveredskaber samt diverse ting og sager i de 2 redskabsrum som hører til ejendommen. Et hyggeligt hus godt beliggende i idylliske omgivelser.

Græsareal langs dam, den lille trekant, hvor jollen står samt haven syd for den lille terrasse medfølger ikke. Dette areal ejes af Ærø Kommune, men har været benyttet i gennem flere år. Der må ikke bygges på arealet, bla. skal flagstang stå på eget matr.

Ejendommen kan anvendes både som helårs- og fritidshus.


ÆRØSKØBING
Ærøskøbing er Ærøs nærststørste by og kaldes i folkemunde for 'Eventyrbyen'.

Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca.
900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er ligeså unikt som byen er det, eftersom der aldrig er givet tilladelse til et decideret industriområde; og man glædes -
sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.