Stokkeby Hovedgade 19, 5970 Ærøskøbing

GODT FRITIDS- / HELÅRSHUS I HYGGELIG LANDSBY

I den lille landsby Stokkeby, der er kendetegnet ved de små snoede veje og den gennemløbende bæk, ligger dette hyggelige hus.

Omgivelserne her I Stokkeby er skønne og idylliske - og blot ca. 3 km indtil Ærøskøbing by med de brostensbelagte gader,charmerende byhuse, indkøb, restauranter, badestrand mm. Ligeledes er der kort afstand til det naturskønne område ved Nevre, hvor en af Ærøs populære cykel- og vandrestier går igennem.

Boligen fremstår i pæn stand og rigtig hyggelig indrettet. Her er mange af de gamle fine detaljer bevaret, så du kommer rigtig i feriestemning, så snart du træder ind af døren.
Til ejendommen er der desuden en skøn have. Fremhæves skal den flotte havepavillon, hvor man kan sidde ude og nyde en kop kaffe i det gode vejr, mens man nyder naturen rundt om.

Et hyggeligt hus - i og nær skøn natur.
Indeholder: Entré med indgang til fint flisebelagt badeværelse med gulvvarme. Flot og lyst køkken med spiseplads og åben forbindelse til stue, samt trappeopgang til første sal og udgang til østvendt terrasse. Stuen fremstår ligeledes flot og i pæn stand med brændeovn og indgang til værelse. I stue, køkken og værelse er der desuden trægulve samt synlige loftbjælker, der er med til at give rummene en dejlig atmosfære.

Førstesalen består af 2 værelser samt disponibel rum .

Til ejendommen er der ligeledes en skøn have, med et væld af smukke roser. Her kan du nyde din kaffe i den flotte glaspavillon, eller du kan sidde og slappe i en af hyggekrogene, da der er anlagt små terrasser rundt om ejendommen. Ejendommen er anvendeligt som både fritids- og helårsbolig.


Der er tilsluttet El-varme, Varmepumpe og vand fra Rise Vandværk.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


ÆRØSKØBING
Den næststørste by på Ærø er Ærøskøbing, som i folkemunde kaldes 'Eventyrbyen'.
Ærøskøbing er måske Danmarks smukkeste by, med de farverige, charmerende og velholdte huse i bymidten. Og selv om Ærøskøbings historie er helt unik, så er byen ikke en museums-by. Nej, livet leves bag de smukke facader, de brolagte gader er fyldt med leben og der er et langt større udvalg af caféer, restauranter og spændende butikker, end man kunne forvente af en by med ca. 900 indbyggere. Årshjulet er præget af de mange brudepar, der vælger byen som ramme for deres store dag og det er ikke usædvanligt at møde brudepar i flotteste skrud i gaderne. I Ærøskøbing finder man øens friskole, Ærø Friskole. Området omkring Ærøskøbing er fredet - og ligeså unikt som byen er det - og man glædes sammen med de mange turister, der lægger vejen forbi - bl.a. over den perlerække af strandhuse, der ligger på Vesterstrand. Tvillingefærgerne MF Marstal og MF Ærøskøbing sejler næsten timedrift til Svendborg.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.