Lodsgyden 1, 5985 Søby Ærø

CHARMERENDE BYHUS / FRITIDSHUS I SØBY

I en af de hyggelige små snogede veje i bymidten af Søby By - ligger dette fine lille hus med stråtag.

Færgen, havnen, lystbådhavnen, indkøb, restaurant, strand mm - ligger i gåafstand, og kun et "godt slag" fra Golfbanen

Der er bag huset en lille nem have, hvor man kan sidde og nyde solen.

Ejendommen kan anvendes både som helårs- og som fritidshus.

Indeholder:
Via hoveddøren træder man ind i en lille entré, som fører ud til et badeværelse samt en lys stue. Fra stuen er der adgang til køkken - alrum. Herfra går man ud i et bryggeres, hvor der er udgang til en lille hyggelig have. Der er fra bryggers en trappe op til 1. salen, hvor der er et repos med en soveplads samt et stort og lyst soveværelse med loft til kip.
Til huset hører der også et redskabshus.

INFO: Da der bor en lejer på ejendommen, er der ikke taget fotos indvendigt grundet private årsager.

Der er tilsluttet Elvarme og vand fra Ærø vand. Der suppleres med brændeovn

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM SØBY:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.