Skovbygade 22, 5985 Søby Ærø

IDYL I SKØNNE SKOVBY

Midt i hjertet af den lille landsby "Skovby" - finder du dette klassiske bindingsværkshus - et rigtigt lille hyggehus. Huser er opført i år 1857, hvoraf mange af de gamle detaljer er bevaret. Her oser simpelthen af sommerhusstemning med sprossevinduer, bjælkelofter, brændeovn mm.

Der er få km til Søby by med indkøb, færge til Als og Fyn - og GRATIS bussen stopper lige ved huset, og fra ejendommen er der få hundrede meter til legeplads samt kort afstand til stranden med badebro og bådophalerplads ved "Skåret".

Størrelsen og den gode rumfordeling giver huset mange muligheder. Rummene har en fin størrelse, så de glimrende opfylder deres funktioner. Fremhæves må den solrige flisebelagte gårdhave. Indeholder:
Entré med indgang til flisebelagt badeværelse, stue samt to hyggelige værelser. Stuen ligger ud mod den stille vej - og stuen har åben forbindelse til det charmende landkøkken. Fra køkken, er der via lille bryggers, udgang til den solrige flisebelagte gårdhave og udsigt til naturen. Desuden er der udhus med carport, værksted og i udhuset er der der mulighed for indretning af værelse i tagetagen.

Der er tilsluttet vand fra vandværk, el-varme, luft/luft varmepumpe, brændeovn samt tilsluttet offentlig spildevandsrensning.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Skovby:
En lille landsby, hvor godt sammenhold i lokalsamfundet. Der afholdes bla. fælles aktivitet flere gange om året. Ved "Skåret" har vi stranden med bådophalerplads, og hvor der er opsat bro af de lokale. Desuden er der boldbane.. og der kan berettes også om den årlige fodboldkamp mod Leby.

OM SØBY:
ca 5 km fra Skovby ligger Søby - som ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.