Toldbodgade 33, 5960 Marstal

DEJLIGT BYHUS I HJERTET AF MARSTAL

I en af Marstals mange små og idylliske gader - finder I dette flotte og moderniseret byhus, som har en god og central beliggenhed i Skipperbyen.

Bare få fodskridt fra døråbningen befinder du dig i gågaden, med de små hyggelige og lokale butikker, indkøbsmuligheder samt caféliv. Ligeledes er der fra ejendommen kort gåafstand til havnen med færgeforbindelse, jolle- og lystbådehavn, samt kort afstand til den gode badestrand ved Erik hale med badebro. Ejendommen er opført i 1850, men er blevet moderniseret igennem årene, så den i dag fremstår pæn, hvor alle boligens 83m2 er godt udnyttet. Til ejendommen er der desuden en dejlig sydvendt- og flisebelagt gårdhave samt lille udhus. Anvendeligt både som helårs- og fritidsbolig.


Inderholder: Ejendommen tilgås via hoveddøren, hvor du går ind i lille entré. Herfra er der indgang til stue, med åben forbindelse til praktisk køkken, indgang til badeværelse med gulvarme, wc og dusch. Bryggers med vaskefaciliteter og udgang til sydvendt- og flisbelagt gårdhave med lille udhus.

Fra stuen er der endvidere indgang til fin spisestue med trappeopgang til førstesal. Førstesalen består af lille repos med indgang til to værelser og gæste toilet. Fra det største af værelserne er der desuden havkig, hvor du kan ane Langeland i horisonten.

Et skønt lille byhus/-fritidshus, godt beliggende - med kun et stenkast til det maritime miljø og byens øvrige faciliteter.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Matrikel 335(lille p-plads) medfølger ikke. Denne vil blive solgt fra i forbindelse med salget. Denne matrikel fremgår i dag i de kommunale oplysninger.

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.