Tordenskjoldsgade 21, 5960 Marstal

FLOT BYHUS MED SOLRIG GÅRDHAVE

Tæt på Marstal centrum, i en af de gader, hvor de gamle huse står smukt side om side, finder du dette flotte byhus, som er opført i 1920.
Ejendommen er beliggende i hyggeligt gademiljø, med kort afstand til indkøb, strand, skole, pasningsordningen og gratis busforbindelser i l resten af øen - alt sammen indenfor gåafstand.

Huset fremstår flot i gadebilledet - er veludnyttet og rummelig med 188m2 bolig, med god stueetage, hvor der er højt til loftet, samt førstesal med 3.værelser.
Til ejendommen er der en sydvendt, lukket og flisebelagt gårdhave samt flot udestue.

Et godt byhus hus - nær alt, hvad Marstal har kært.Indeholder:
Via hoveddøren på Tordenskjoldsgade træder man ind i denne smukke ejendom. Man træder ind i en entré med trappe op til 1. salen, indgang til badeværelser samt indgang til stor stue med højt til loftet og brændeovn. Fra stuen er der videre adgang til spisestue i åben forbindelse med køkken, med et tilhørende bryggers/ vaskerum. Fra spisestue er der udgang til stor udestue samt sydvendt flisebelagt gårdhave, redskabsrum og lille "slippe" ud til vejen. Der er fra udestuen adgang til endnu et badeværelse.
På 1. salen er der repos og 3 værelser.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes
som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere.
Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-
restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor
rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.