Tordenskjoldsgade 25, 5960 Marstal

GODT BYHUS I MARSTAL

Velindrettet bolig med dejlig sydvendt flisebelagt terrasse.

Ejendommen er beliggende i hyggelig gade ikke langt fra havnemiljøet og stranden ved Eriks Hale. Der er gåafstand til gågaden i Marstal, indkøb, restauranter og lystbådehavnen samt færgehavnen.

Ejendommen er indvendig meget lys og indbydende med god loftshøjde , dejlig stue med godt lysindfald samt 3 gode værelser, og hyggelig udestue.

Et dejlig renoveret og velholdt byhus - med god beliggenhed og charmende atmosfære nær Marstal bymidte, som egner sig til børnefamilien såvel som til fritidshus.


Indeholder:
Fra hoveddøren træder man ind i entréen, med indgang ind til den lyse og renoverede stue. Der er i forbindelse med stuen adgang til rummeligt køkken, med udgang til en lille hyggelig udestue. Fra køkken er der en fordelingsgang som fører ud til den sydvendte gårdhave samt et isoleret værksted, som evt. kan laves om til anneks. Videre fra fordelingsgangen er der ligeledes adgang til et flot badeværelse, samt trappe op til førstesalen, hvor der er et repos samt gode 3 værelser.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.