Willemoesgade 6, 5960 Marstal

RØDSTENSVILLA I MARSTAL

Godt beliggende i den søndre del af Marstal, med kort afstand til lystbådhavnen, skoven og stranden ved "Eriks hale". Ligeledes er der
få hundrede meter til skole, indkøb, færge, gratis bussen mm.

Ejendommen er opført i 1947, og indeholder 60 m2 bolig samt kælder på 60 m2 - og er under ombygning.

En ejendom med muligheder.

Et hus til den lille famile - som også kan anvendes som fritidsbolig.


Indeholder:
Fra hoveddøren er der indgang til entré, hvor der er en dør til højre ind til tolilet. I entréen er der ligeledes adgang til køkken med nedgang til kælderen. I stueplan er der også en fin stue samt et godt soveværelse. I kælderen er der 5 disponible rum, hvoraf der er brucheniche i et af rummene. Der er nedgang til kælder både indefra og udefra.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.