Bredgade 18, 5960 Marstal

FLOT BYHUS I SKIPPERBYEN - MED DEJLIG HAVE

Her finder du et rigtig skønt byhus - godt beliggende nær skole, gågaden og indkøb.

Huset er godt indrettet - så det er velegnet både som helårs- og som fritidshus. Der er bl.a. 2 gode værelser, som har en fin størrelse. På førstesalen er det muligt at etablere et eller flere værelser, hvis dette ønskes.

Bagtil er der en dejlig flisebelagt terrasse med redskabshus, samt idyllisk baghave, i tropisk stil med bl.a. palmer. Til haven der er ligeledes indkørsel til bilen samt bagindgang, således at cyklen mm - ikke behøver stå foran huset.

Indeholder: Huset tilgås enten via hoveddørren fra gaden eller via bagdøren i gården. Fra hoveddøren træder du ind i entré med videre indgang indtil den store og rummelig stue med fire vinduer ud mod gaden, som giver et godt lysindfald i rummet. Fra stuen er der indgang til fint køkken samt et rummelig værelse med skabsplads. Fra køkken er der endvidere adgang til lille mellemgang. Herfra er der indgang til husets badeværelse med disponibelt rum og vaskmaskemasine, samt udgang til baggård og nedgang til fin og tør kælder.

Via flot vinkeltrappe i stuen, bliver du ført op til 1. salen, som er indrettet med et stort repos, et godt værelse samt loftrum. Her er det muligt at etablere et eller flere værelser.

Fra Østergade er der lille indkørsel med parkeringsmuligheder til bilen. Herfra er der også adgang til den store og eksotiske have med palmer og fiigentræ. Til haven er der også flibelagt terrasse og flot udhus, hvor der plads til et lille værksted samt opbevaring af cykler, havmøbler, grill mm.

Et godt byhus nær Marstal centrum.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.