Tjørnevej 13, Ommel, 5960 Marstal

IDYL i OMMEL - EN HYGGELIG LANDSBY MED STRAND OG MED 2 SMÅ HAVNE

Drømmer du om landsby idyl?
Så se her - lige midt i Ommel by - ligger dette hyggelige byhus

Her finder du det sociale sammenhold, som er så typisk for en landsby i trivsel.
Her finder du fællesskab, foreningsliv, lokalt engagement, netværk og tryghed

Her finder du huset, de fysiske rammer, såsom dette hyggelige byhus - godt udnyttet og med hyggelig indretning. Desuden er der dejlig ugenert solrig gårdhave/terrasse. Et nemt hus - uden have.

Ejendommen ligger med få hunderede meter til stranden.

ET NEMT OG PÆNT FRITIDSHUS - som også kan anvendes som helårshus.Indeholder:
Entré/fordelingsgang, flisebelagt badeværelse, stort soveværelse med skabsplads. Nyere pænt køkken fra 2017. Bryggers med vaskefaciliteter. Rummelig og lys vinkelstue. Fra entré trappe til førstesal som er uudnyttet, så her har du bl.a. mulighed for at etablere nye værelser eller indrette en god opholdsstue mm.

Samtidig er her god udenomsplads med flere disp. rum. Her har du mulighed for at udnytte den gode plads og dyrke dine fritidsinteresser. Bl.a. har du mulighed værksted, hobbyrum mm - og der er både rygeovn samt kølerum.

Et fint lille byhus i godt lokal samfund - med masser af potentiale.Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på: kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås(75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


Lidt om Ommel:
Denne ejendom ligger i Ommel By, som er en lille landsby i naturskønt område. Allerede når du kører ud af Marstal By mod Ommel - vil du nyde den flotte udsigt ud over øhavet - med "Fynsland" i baggrunden. Desværre bliver denne udsigtsfornøjelse meget kort - for du er hurtigt i Ommel (kun 3 km), hvor ejendommen ligger. Her er der 2 havne - henholdsvis "Kleven Havn" og "Strandbyens Havn, som ligger bare få hundrede meter derfra. Forsætter du videre forbi Ommel - fortsætter også naturoplevelserne - mod Ommelshoved, som er turen værd.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobmuligheder og meget mere.


Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.