Havnegade 30, 5960 Marstal

BYHUS I MARSTAL - VED HAVNEN - NÆR STRANDEN.

I et af Marstals måske mest populære områder - finder I dette rummelige byhus med ugenert baghave.

Vi befinder os i Havnegade, i et område der er omgivet af det maritime miljø, godt beliggende med kort gåafstand til Marstal centrum.
Et stenkast herfra, finder du den livlige lystbådehavn med pragtfuld legeplads og Sønderrenden med grill og slæbsted - hvorfra du har perfekt udsigt over til den smukke, gamle kalkovn. Ligedeledes har du inden for få hundrede meter, det lille hav med gode SUP-board muligheder og den dejlige badestrand ved Eriks hale, med badebro og de smukke farverige strandhuse.

Ejendommen er opført i år 1900 og er sammensat af to boliger - fordelt på to matrikler. På de to matrikler får du et godt boligareal på 145m2 samt dejlig have. Du har fra gaden entré med trappeopgang til førstesal og indgang til stue, køkken og flisebelagt badeværelse med klinker. Stuen er gennemgående, rummelig og lys. Stuen byder desuden på store vinduer, så du får havkik over til den travle havn samt godt udsyn til haven.
Fra stuen har du indgang til fint køkken, med synlige loftbjælker samt gulv i klinker og ikke mindst god skabsplads. Fra køkkenet har du adgang til den lille bagudgang, hvorfra du kan gå ud i haven. Via bagindgang kan du tilgå et af boligens mange værelser, med et godt vinduesparti, så du får udsyn over til havnen og vandet. Endvidere er der indgang til et mindre værelse, som vil være ideelt som kontor eller gæsteværelse.

Førstesalen er rummelig - bestående af lille repos med indgang indtil to værelser - begge med skabsplads. Fra værelset til højre er der endvidere adgang til uudnyttet loftrum. Til ejendommen er der desuden dejlig have med frugttræer, flisebelagt terrasse og hyggekroge, Derudover er der godt redskabshus og bagindgang fra Færgestræde, hvorfra man kan trække cyklen igennem. Et fint byhus nær havn og strand - Anvendeligt både som helårs/fritids bolig.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

OM ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.