Strandstræde 49, 5960 Marstal

FLOT OG PRÆSENTABEL VILLA NÆR MARSTAL BYMIDTE

Vi befinder os nær Marstals livlige og livsbekræftende bymidte. Her finder I Strandstræde, en idyllisk gade med rækker af særdeles charmerende huse - og denne villa er ingen undtagelse.

Ejendommen har en god og central beliggenhed. Rundt hjørnet finder du nemlig byens gågade med gode indkøbsmuligheder og små hyggelige cafeer og butikker. Ligeledes er der kort afstand til det lille hav - hvor der er gode Sup-board muligheder samt den flotte og gode badestrand ved Erik hale.
Vi inviteres ind i denne farvestrålende, røde ejendom og mødes straks af store rum med højt til loftet. Overalt er der store vinduer, som lukker masser af dagslys ind. Et kæmpe plus er selvfølgelig også den sydvendte gårdhave - som også kan tilgåes via smøgen fra gaden. En flot villa som er anvendelig både som fritidshus og helårshus.

Indeholder: Fra gaden er der indgang til entré med trappe til 1 sal samt indgang til gæstetoilet / badeværelse og stue. Badeværelset er fra 2008 og er indrettet med wc og bruseniche. Stuen fremstår pæn og præsentabel. Den er rummelig - højt til loftet og har plads til sofaarrangement samt spisebord og stole.

Fra stuen er der udgang til den dejlige sydvendte baggård samt åben forbindelse til det flotte invita køkken fra 2008. I køkkenet er der lavet en smart detalje, da bordpladen på modsatte side af køkkenvasken, er, lavet som et barbord - hvilket giver mulighed for ekstra spiseplads. Der er ligeledes lagt klikgulve og indsat store vinduer i begge rum, hvilket er med til at give lokalet et stiligt look og et godt lysindfald. Envidere er der fra køkken nedgang til kælder.

1.sal er indrettet med fordelingsgang, hvorfra der er indgang til badeværelse med klinker og med 3 værelser synlige loftbjælker. Det ene af værelserne er "masterbedroom", hvor der er god skabsplads, originale trægulve og med indgang til skunkrum. Til ejendommen er der dejlig sydvendt gårdhave - en skøn oase, og hvor man også rigtig kan nyde solen. Haven kræver desuden minimal vedligeholdes, da den består af en delvist overdækket flisebelagt terrasse, som er anlagt rundt langs kanten af haven. I midten af oasen er der ligeledes lagt grus med hyggeligt bålsted. Bagerst finder du "Rosehjørnet", et rigtig hyggehjørne.

En præsentabel ejendom - ideel til familie eller til dem som søger et godt fritidshus som kræver minimal vedligeholdelse - BØR SES. Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.

Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.