Øster Bregninge 37, 5970 Ærøskøbing

GODT LANDSTED MED UDSIGT OVER MARKER

Her er muligheden for et fint lille landsted i den lille landsby "Bregninge" - også kaldet den "Blomstrende landsby".

Selve boligen er rummelig med i alt 5 værelser, stor gennemgående stue, godt spisekøkken, bryggers, samt gode udhus bygninger - harmonisk placeret på grunden.

Ejendommen er i dag en landbrugsejendom og ved salg vil jorden blive udstykket og tilbage vil blive 2.729 m2 grund (opmålt af landinspektør).


Den gode udsigt kan nydes fra både boligen og næste uanset hvor du befinder dig på grunden.

ET GODT LANDSTED MED MASSER AF PLADS - KAN BRUGES BÅDE SOM FRITIDS/HELÅRSHUS


Indeholder:
Entré, dejligt spisekøkken, stor gennemgående stue med udsigt til Østersøen, godt stor bryggers, pænt flisebelagt badeværelse samt i alt 5 værelser - hvoraf de 3 ligger ved badeværelset.

Der er el-varme, varmepumpe (luft/luft), tilsluttet offentlig spildevandsrensning samt vand fra Bregninge Vandværk.

Der er kort afstand til stranden ved Østersøen og få km - ca 5. km til Søby By og ca 10 km til Ærøskøbing By, hvor der er indkøb, restauranter mm - og færge fra begge byer. Gratis bussen kører begge retninger.

Lidt om Bregninge:
Bregninge blev kåret som Danmarks første "Blomstrende Landsby" en betegnelse for en by i udvikling.
Byen får et flag med en blomst på hvid bund og betegner det grundlæggende niveau for en landsby i udvikling. Landsbyen kan herefter kvalificere sig til at få 5 blomster på flaget. Det kræver en meget aktiv og dynamisk udvikling af mange forskellige parametre på landsbybeboernes egne præmisser og lokalindsigt. Kriterierne er bl.a. indblik, udsyn, netværk og foreningsliv.

OM SØBY:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.