Skovgyden 10, 5960 Marstal

TOTALT RENOVERET BYHUS NÆR MARSTAL BYMIDTE

Nær Marstal bymidte finder du dette flotte og renoveret byhus, med med få minutters gang til både havnen og gågaden.

Boligen byder på masser af muligheder for selv at sætte sit eget præg på indretningen. Her har du mulighed for selv at vælge køkken, badeværelsesmøbler, samt indrette bryggers og herefter flytte ind i et helt gennemrenoveret hus.
Til ejendommen er der endvidere en fantastisk, stor og privat gårdhave, som har en masse muligheder.


Kan anvendes som både helårs/fritidshus.

Indeholder:
Fra gaden er der døråbning til entre med indgang til badeværelse, og stue med åben forbindelse til køkken. I kælderen er der 4 disponible rum, bestående af et værelse, et badeværelse, et dejligt stort bryggers samt et rum, hvor husets teknik er samlet. Bolig m2 i kælder er ikke registreret på BBR.
På 1.sal er der 2 dejlige værelser, begge i gode størrelser og med et fantastisk lys indfald. Fra det største af værelserne har du også havkig mod Langeland.


Hele huset er total renoveret, og fremstår som et indflytningsklart hus i den indre by - med ny tagkonstruktion, nyt tegltag, 2 nye badeværelser, nye døre samt vinduer i hele huset. Desuden er boligen efterisoleret over alt, og der lagt nye gulve samt lavet nye vægge i hele ejendommen, på nær den rustikke væg som er bibeholdt som ”signatur” i stueplan. Ligeledes er stuegulvet det originalt men slebet og behandlet.

I kælderen og begge badeværelser er der indlagt gulvvarme. Kælderen er blevet gravet ud, og hele det ydre fundament er blevet understøbt. Alle væggene i kælderen er nye. Alle El og VVS-installationer er fornyet og der er installeret et genvendingsanlæg som sørger for det perfekte indeklima.

Udvendigt er ejendommen blevet sandblæst, vandskuret og malet gult. Der er ligeledes nye sålbænke. Gårdhaven er anlagt med fliser og skærver. Der er fra køkkendør udgang til terrasse samt nedgang til kælder fra ny kældertrappe.

En fantastik flot og gennemført ejendom - BØR SES

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.