Tværby 22, 5970 Ærøskøbing

SKØNT LANDSTED MED UDSIGT TIL ØSTERSØEN

Få km fra den hyggelige landsby "Bregninge", ligger naturskønne "Tværby". Langs den stille vej - finder du dette landsted - på forholdsvis stor grund - med udbygninger og flot udsigt fra stuehuset over Østersøen.

Ejendommen har mange anvendelses muligheder, fx. mindre dyrehold, værksted og andet erhverv. Her er masser af plads.

Et skønt landsted - som også kan anvendes som fritidsbolig.
Der er indkørsel via vognport til den næsten lukkede gårdsplads med toppede brosten - rigtig hyggeligt - og omgivet af de ældre charmerende bygninger.


Indeholder:
Entre med indgang til værelse, landkøkken og badeværelse samt trappeopgang til første sal, som er uudnyttet, så her har du bl.a. mulighed for at etablere nye værelser eller indrette en god opholdsstue samt hobbyrum mm. Fra første sal vil du kunne få første parket til den spektakulære udsigt over det smukke hav ved Østersøen.

Landkøkkenet er rummeligt med dejligt lysindfald. Herfra er der videre indgang til viktualierum samt nedgang til kælder. Selve stuen er rummelig og indrettet med gode vinduer, hvorfra du har den flotte udsigt over vandet ved Østersøen. Fra stue er der ligeledes indgang til soveværelse.

Samtidig er her masser af god udenomsplads med rummelige tilbygninger, stald og lade. Her har du mulighed for udnytte den gode plads og dyrke dine fritidsinteresser. Bl.a. mindre dyrehold, godt værksted mm. Kun fantasien sætter grænser.

Foran stuehuset finder du den dejlige have, hvorfra man kan sidde og nyde freden, mens man ser ud over havet.

Denne ejendom giver jer et dejligt hjem med en velfungerende planløsning på en charmerende grund, hvor I har mulighed for at dyrke jeres interesser til fulde - samt med skøn natur.


Der er tilsluttet vand fra Bregninge Vandværk, tilsluttet offentlig spildevandsrensning og der er luft / vand varmepumpe.


Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

Lidt om Bregninge:
Bregninge blev kåret som Danmarks første "Blomstrende Landsby" en betegnelse for en by i udvikling.
Byen får et flag med en blomst på hvid bund og betegner det grundlæggende niveau for en landsby i udvikling. Landsbyen kan herefter kvalificere sig til at få 5 blomster på flaget. Det kræver en meget aktiv og dynamisk udvikling af mange forskellige parametre på landsbybeboernes egne præmisser og lokalindsigt. Kriterierne er bl.a. indblik, udsyn, netværk og foreningsliv.

Lidt om ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.