Søndergade 15, Marstal, 5960 Marstal

PRÆSENTABELT BYHUS I EFTERTRAGTET OMRÅDE I SKIPPERBYEN MARSTAL.

Godt beliggende i den søndre del af Marstal By - i den lille smalle gade, som ender ud ved "Sønderrenden" med bådophaler plads, havnen og lystbådhavnen.

Der er kort afstand til indkøb, gågaden samt alle Marstals herligheder - herunder færge til Rudkøbing.
Et velindrettet, velholdt og flot byhus - som fremstår i pæn stand både inde og ude.

Der er dejlig sydvendt have, med terrasse - foran haven løber en lille sti til havnen - en af Marstals mange små stier.

ET DEJLIGT OG RUMMELIGT BYHUS - SOM OGSÅ KAN ANVENDES SOM FRITIDSBOLIG

Indeholder:
Søndergade 15 byder velkommen , hvor man træder ind i entréen med stor flot trappe til 1. salen. Fra entré adgang til badeværelse med tilhørende vaskerum med plads til bl.a. vaskemaskine og tørretumbler . Fra entré er der endvidere adgang til stue og spisestue samt køkken. I stueplan er der god loft højde med godt lysindfald, hvilket gør at rummene føles behageligt at være i.
På 1. salen træder man ind på stort repos, hvor der er en stor kvist med kig mod lystbådehavnen. På 1. sal er der udover repos, 2 gode værelser.
Et godt byhus, der skal opleves.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.
Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås(75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.