Møllevejen 49C, 5960 Marstal

Parcelhus i Marstal

Mindre 1 plans villa på 81m2 bolig - beliggende nær skole, idrætsanlæg og få hundrede meter til indkøb, havn mm.

Der er fin lille dejlig have med blomster, buske, sydvendt flisebelagt terrasse samt muret garage.

Ejendomme er pt. udlejet - hør nærmere....


Indeholder:
Entré med fordelingsgang, 2 soveværelser, lille spisekøkken med udgang til haven, stue ud mod vejen samt flisebelagt badeværelse med bruser.

Ejendommen er i dag udlejet - og udlejningen kan gerne fortsætte. Ønsker man selv at bo i ejendommen er der opsigelses regler. Hør nærmere.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk


MARSTAL OG OPLAND
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen.
Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

ÆRØ-LIV
Det har kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt
omkring på øen efter de forskellige tilbud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt ? Jo - en ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.

Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.