Vinkelstræde 7, 5960 Marstal

BYHUS I MARSTAL MED SYDVENDT GÅRDHAVE MILJØ.

I centrum af Marstal og i den gamle bydel, ligger dette rummelige byhus med fasade i 2 plan ud mod Vinkelstræde.

Fra Nissens have er der egen parkeringsplads og indgang til lukket sydvendt gårdhave med træterrasse, flotte blomsterbede i "plukke højde" og pænt redskabshus/gæstehus.

Der er få hundrede meter det den gamle lystbådehavn og meget kort afstand til indkøb, strand og Marstals øvrige herligheder.

Ejendommen kan også anvendes som fritidsbolig.

Indeholder:
Entré med god skabsvæg og fordelingsgang til værelse, køkken, toilet/bryggers og udgang til gårdhave,samt trappe 1 sal med badeværelse, soveværelse og stor vinkelstue med kvist mod gårdhaven.
Køkkenet er fra 2009 med åben forbindelse til spiseplads med indgang til lille stue samt udgang til udestuen i gårdhaven.

Renoveret i 2009
Opsat AUBO køkken med vask og der er lagt Allock gulve i køkken/allrum og stue. Der er listelofter, termovinduer og "ny" el i køkken/allrum. Det nævnte lavet i 2009.

Der er tilsluttet fjernvarme, tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Ærø vand.

Lidt om Marstal:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole, VUC, og Østersøens Idrætsefterskole. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sporttøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, porcelæn, optik, brugskunst, køb af malerier af kendte Ærøboere og andre, bagere, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteterr for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

Lidt om Ærø:
Vi er på en Ø, som har meget at byde på. Et velfungerende samfund i trygge rammer.
Vil du læse mere om Ærø og muligheder kan du klikke dig ind på www.aeroe.dk
Her kan du få vejledning omkring bosætning, jobsmuligheder og meget mere.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.