Vester Bregninge 40, 5970 Ærøskøbing

RUMMELIG RØDSTENSVILLA MED STOR GARAGE

I udkanten af den Blomstrende Landby, med blot kun 5 km til Søby - og få km til vandet ligger denne villa med stor muret garage.

Rummelig med bla stor entré, 2 dejlige badeværelser, 2 køkkener, toiletrum, 4 væreler, 2 stuer og bryggers.
Ejendommen er 2 delt - hvilket gør det muligt evt. at udleje en del af beboelsen.

Der er velanlagt have med frugttræer, store kampesten, flisebelagt indkørsel mm.

En rummelig ejendom til familien, men kan også anvendes som feriebolig.


Indeholder: Entré som fordeler sig til beboelse i sidebygning og beboelse i hovedbygningen.

Hovedbygningen:
Fra Entré er der indgang til dejligt flisebelagt badeværelse med dusch, og indgang til stort køkken med videre adgang til stor sydvendt stue.
Der er trægulve i køkken og stue. Der er i køkken gulvvarme, nedgang til mindre kælder og udgang til flisebelagt terrasse. Fra Entré er der trappe til 1 sal med foredelingsgang, toiletrum 2 soveværelser, mindre værelse til fx. kontor. Der er på 1. sal trægulve og listelofter.
Der er ligeledes en uudnyttet del med udgang i gavl mod nord med altan. Sidst nævnte er i sidebygning.

Sidebygning:
Fra entré er der indgang til køkken/bryggers med videre indgang til stort soveværelse, bryggers/fyrrum, badeværelse med dusch samt disponibelt rum. Alle værelser er med klinker og gulvvarme. Der er fra bryggers/fyrrum udgang til garage.

Der er indlagt vand fra Bregninge vandværk og tilsluttet det offentlige spildevandsanlæg.
Der er træ pillefyr, som suppleres med oliefyr.

Lidt om Bregninge:
Bregninge blev kåret som Danmarks første "Blomstrende Landsby" en betegnelse for en by i udvikling.
Byen får et flag med en blomst på hvid bund og betegner det grundlæggende niveau for en landsby i udvikling. Landsbyen kan herefter kvalificere sig til at få 5 blomster på flaget. Det kræver en meget aktiv og dynamisk udvikling af mange forskellige parametre på landsbybeboernes egne præmisser og lokalindsigt. Kriterierne er bl.a. indblik, udsyn, netværk og foreningsliv.

OM SØBY:
Søby ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.