Skovbygade 30, 5985 Søby Ærø

DEJLIG HUSMANDSGÅRD - MED SKØN NATURGRUND

Godt beliggende på en ca 7.000m2 stor kultiveret naturgrund, med 2 mindre områder, der ikke har været betrådt i 27 år, midt i Skovby på VestÆrø.

På den ene side af af ejendommen ligger Skobygade, der er nerven i byen og på den anden side er naturen udstrakt.

Der er kort afstand til legeplads, stranden og Gratis bussen til bla skole, som kører lige forbi.

Ejendommen består af 3 bygninger - selve hovedhuset fra 1864, stort atelier som Thomas Winding byggede, samt tidligere grisestald fra 1864, bygget på den VestÆrøske måde med kampsten.

Er naturen din sjælefred, kreativitet og hyggeligt nabo samvær noget for dig, bør du se dette sted.

Hovedhuset indeholder:
Entré fra baghaven, badeværelse med malet kunstværk af Thomas Winding på væg, køkken / alrum i sin oprindelige hyggelige stil. 3 soveværelse samt redskabsrum med træpillefyr. Der er desuden stor lyst værelse på 1. sal samt uudnyttet del.
Her er der rige muligheder for personlig udfoldelser, samt indeholdende tidernse særpræg, historie og loft højde.

Atelier indeholder:
Bryggers, badeværelse samt stort rum med pejs samt loft til kip. Atelier på de 60m2 var Thomas Winding´s projekt fra 1987 til 1988. Her er der højt til loft på aller måder.


Der er tilsluttet træpillefyr, tilsluttet offentlig spildevandsrensning samt vand fra egen brønd (kvalitet og kvantitet kendes ikke).

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Lidt om Skovby:
En lille landsby, hvor godt sammenhold i lokalsamfundet. Der afholdes bla. fælles aktivite flere gange om året. Ved "Skåret" har vi stranden med bådophalerplads, og hvor der er opsat bro af de lokale. Desuden er der boldbane.. og der kan berettes også om den årlige fodboldkamp mod Leby.

OM SØBY:
ca 5 km fra Skovby ligger Søby - som ligger i den nordlige ende af Ærø, og har færgeforbindelse til Als og til Faaborg/Fyn.
Søby har bl.a. supermarked, bager og godt spisested. Naturen er nær. Vitsø med dæmningen ved Østersøen, Golfbanen næsten som "nabo". Havnen med aktivitet fra fiskebåde og lystsejlere. Stranden ligger lige ved siden af lystbådhavnen. Så det hele er i meget nær afstand.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.