Danmarksgade 6, 5960 Marstal

FRITIDS- / BYHUS I SKIPPERBYEN - MED GÅRDHAVE

Et rigtig hyggeligt byhus - godt beliggende nær skole, gågaden og indkøb. For enden af vejen er der smutvej via sti til herlighederne.

Huset er godt indrettet - og kan rumme en lille familie, så velegnet både som helårs- og som fritidshus. Der er bla 3 værelser, som har en fin størrelse.

Der er dejlig flisebelagt terrasse med redskabshus samt overdækket terrasse. Desuden er der baghave samt bagindgang - således at cyklen mm - ikke behøver igennem huset.

Indeholder:
Entrè med indgang til stue med brændeovn ( ikke godkendt ). Fra stue er der indgang til spisestue, som ligger i åben forbindelse til lille hyggeligt køkken. Der er fra køkken videre adgang til lille mellemgang og badeværelse med muret bruseniche. Der er også fra køkken/mellemgang udgang til lukket baggård med redskabshus og halvtag. Fra spisestue er der indgang til soveværelse. I entré er der lem i gulv til kælder og trappe 1 sal med 2 gode værelser. Der er desuden lukket flisebelagt baggård, hvorfra der er videre adgang lille haveareal som fører til lille sti.

Der er tilsluttet fjernvarme, tilsluttet offentlig spildevandsrensning (septiktank er slettet) og vand fra Ærø vand.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL
Den største by på Ærø er Marstal, som ofte kaldes Skipperbyen. Marstals historie oser af saltvand og tjære. Gadenettet er præget af, at havnen altid har spillet en stor rolle. De karakteristiske småsmøger, de såkaldte 'snorrer', er vidner derpå. Langs havnen finder man et charmerende miljø med coastere, joller og en stor lystbådehavn samt færgehavn. Havnemolen med den gamle kalkovn giver læ for østenvinden, bygget til formålet af skippere og bønder. I Marstal har et af Danmarks bedste Søfartsmuseer sit hjem. Her ligger øens folkeskole, Marstal Skole, samt Marstal Navigationsskole og VUC. Og her er et rigt handelsliv og øens største handelsgade. Byens mange gæster og indbyggere - over 2.200 styks - nyder omgivelserne; ikke mindst Eriks Hale, hvor de små, ikoniske badehuse står og spejler sig i Det Lille Hav, mens bølgerne slår ind fra Østersøen på den anden side.

OM ÆRØ
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift. Den gratis bus er medvirkende til, at ø-livet føles trygt og godt og overskueligt. F.eks. lærer børn og unge hurtigt at bevæge sig rundt omkring på øen efter de forskellige tilbud.
De mange små netværk gør også livet nemmere - man er tæt på hinanden og er ikke så bange for at række ud. Men hvad er det lige præcis, der gør ø-livet så unikt? Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver lille by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at dét, der engang var normen i hele Danmark - at 'alt' var indenfor rækkevidde - stadig er virkelighed på Ærø.

Ja, sådan er ø-livet - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.