Færgevej 22, Kragnæs, 5960 Marstal

RUMMELIG OG FLOT BOLIG - NÆR VAND OG NATUR

RUMMELIG OG FLOT BOLIG - NÆR VAND OG NATUR

En flot ældre landejendom, hvor stuehuset er opført i 1907, hvor der på gårdene blev højere til loftet, og hvor dannebrogsvinduerne tillod et større lysindfald.

Huset præsenterer sig godt med den store gårdsplads, hvor indkørsel flankeres af de gamle kanstanjetræer og beplantningen bryder de grå fliser foran husets rolige symmetriske facade, som var den tids stil. Huset er renoveret i 2003 med respekt for denne stil og fremstår i god stand.

Den gamle stald byder på rige muligheder for erhverv, hobby eller andet, og udhuset lægger rum til allehånde redskaber og havemaskiner.

I det 12m2 store drivhus opført i 2016 findes to gamle vinstokke, som trives godt og levner plads til mange andre vækster

Fra haven kan udsigten til bugten, Kleven, nydes fra den "Grønne Pavillon".

En velindrettet bolig i flot stil - som fremstår både ude og inde i rigtig god stand - med respekt for det oprindelige.Indeholder:
Entré med indgang til dejligt stort køkken/alrum, i nærmest åben forbindelse til stue. Via mellemgang er der adgang til stor stue - evt. gildesal - og badeværelse. Fra baggang er der adgang til soveværelse, godt badeværelse og stort, godt bryggers, som rummer flere muligheder for anvendelse, samt yderligere et værelse og trappe til 1. sal, hvor der forefindes endnu et værelse samt uudnyttet loftrum. Så masser af muligheder.....

Huset er renoveret i 2003 med respekt for denne stil og fremstår i god stand.
Tag fra ca år 2013, vinduer fra ca 2000, vinduer i stue samt værelse er fra 2016. Køkken er fra år 2003, Gæstebadeværelset fra 2003.

Der er træpilleovn samt varmepumpe (luft/luft).

Energimærke, tilstandsrapport samt el-installationsrapport kan bestilles på: kontakt@obolig.dk


OM KRAGNÆS
Kragnæs er en idyllisk, lille landsby, der bare venter på at blive genopdaget af nye familier, på udkig efter landsby-idyl og gode, billige huse. Lige i nærheden ligger en anden hyggelig landsby, Ommel og den største by på Ærø, Marstal, hvor du finder et rigt forretningsliv, såvel som skole og bus. I Kragnæs ligger Ærøs mest intakte fortidsmine, nemlig Kragnæs Jættestue. Man har fundet spor af 16 grave som langdysser og jættestuer i Kragnæsområdet. Eftersom disse altid ligger i nærheden af bopladserne, betyder det ikke bare, at der har ligget en boplads i nærheden, men at Kragnæsområdet må have været ret tæt befolket i Bondestenalderen. Den populære vandresti, Øhavsstien, går forbi Kragnæs, ligeså den populære cykelsti, Nevrestien, der forbinder Ærøs to største byer, Marstal og Ærøskøbing.
Kragnæs er således midt i verden - fyldt med atmosfære og mærket af historiens vingesus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.