Tværbymark 13, 5970 Ærøskøbing

SKØNT LANDSTED MED DEJLIG HAVE OG PANORAMA UDSIGT

I det naturskønne område i Tværbymark ligger denne perle af landsted med fantastisk udsigt til Østersøen.

Ejendommens skønne plet forpligter - og du starter da også med en oplevelse - når du træder ind den store hall - med flotte klinker på gulvet, lotf til kip, veranda/gangareal rundt til rummene - det er noget særligt.

En speciel og rummelig ejendom med mange værelser og med udsigt fra mange af rummene.

Der er skøn have med buske og træer - redskabshuse, drivhus, garage mm - og hele tiden ser man udsigten.

Et skønt hus - som også kan anvendes som fritidsbolig.Indeholder:
Hall med brændeovn, flotte naturstensklinker samt trappe til 1 sal - samt indgang til 2 badeværelser, værelse, værksted samt sauna. Fra hall indgang til dejligt sydvendt køkken, gennemgående stue med brændeovne, yderligere 2 værelser samt på 1. sal er der stor stue / værelse og stort værelse.

Der er el-varme, varmepumpe (luft/luft) samt brændeovne.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.