Voderup 7, 5970 Ærøskøbing

SKØNNE VODERUP

I det naturskønne område ved Voderup, med gåafstand til "Voderup klinter" ligger denne ejendom og dejlig grund med udsigt til den skønne natur.

Kom med på tur til Voderup Klint – en af Ærøs største naturseværdigheder – og opdag den lille, venlige landsby, Voderup. Her ligger hyggelige huse på stribe - blot 5 minutters gang fra en af de smukkeste kystlandskaber i Danmark.

Træd indenfor i dette hyggelige fritidshus, der ligger med fri udsigt over grønne arealer både for og bag. En oplevelse af god sommerhus stemning.

Ejendommen er velindrettet og hyggelig med blandt andet brændeovn, trægulve og køkken i landlig stil.

Der er skøn sydvendt have - anlagt så den er nem at holde og samtidig har man en fornemmelse for det åbne land, der omgiver denne dejlige plet.


ET DEJLIG FRITIDSHUS / HELÅRSHUS I DEN SKØNNE NATUR

Indeholder:
Entré / bagindgang i åben forbindelse til køkken, trappe til 1. sal og indgang til badeværelse og bryggers. Fra køkken indgang til stue og soveværelse. 1 sal indeholder stor lys stue / værelse - hvorfra der er gang til 2 øvrige soveværelser.

Der er el-varme/varmepumpe (luft/luft), eget rensningsanlæg samt vand fra Ærøskøbing Vandværk.


MIDT-ØEN
Ærø er ikke en flad ø – sammenlignes ofte med en hval-ryg – og på toppen af ’ryggen’ finder du midt-øen, med en hel stribe af større, velfungerende landsbyer: Olde, Tranderup, med Ærøs efterskole, Vindeballe, med egen kro, Bregninge, med kulturhus og populære overnatningssteder. Bare 6 km mod vest finder du eventyrbyen, Ærøskøbing.

Bevæger du dig i sydvestlig retning, finder du Lille Rise, Dunkær og Store Rise, hvor øens elskede bryggeri ligger.

Øens nok mest populære natur-turistmål er Voderup Klint – her opleves naturen mere overvældende og kystlinjen mere dramatisk med rullesten og strande med diger, bølger. I umiddelbar nærhed, den hyggelige landsby, Voderup.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde ’alt’ – fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.

Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv, så vil man se, at det engang var normen, at ’alt’ var indenfor rækkevidde.

Sådan er ø-livet stadig i dag – et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at ’Drømmen er på en ø’!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.