Østerbro 29, 5985 Søby Ærø

FUNKISVILLA I SØBY

Spændende og rummelig villa – beliggende i skønne Søby – Ærøs nordligste by – med få hundrede meter til indkøb, havn, strand og Søby´s øvrige herligheder.

Villaen er Ærø´s eneste af sin slags – som er holdt i original stand. Der er dejlig ugenert have – omgivet af hæk – med masser af blomster, buske og træer.

Ejendommen er et oplagt familiehus – men kan også anvendes som fritidsbolig.

EN SPÆNDENDE VILLA – SOM BØR SES


Indeholder:
Udvendig stor trappe til indgangen – med fordelingsgang til de forskellige rum. Ud mod haven er der 3 stuer – den ene med udgang til altan. Der er 3 soveværelser, spisekøkken med udsigt til havet og Avernakø, samt trappenedgang til kælder - som er under hele huset - og med god ståhøjde. I kælder er der vaskerum, lille værksted, fyrrum og flere gode disponible rum. Der er fra kælder udgang til haven.

Trods det snart er 100 år siden er funkishuse stadig eftertragtede og topmoderne. Er du også vild med funktionalismens kubistiske huse, så er denne ejendomme en god mulighed – både for at beholde den i sin oprindelige stil – eller sætte sit eget ”Funkis-præg”.

Vinduer er Maghoni termovinduer fra 1993. Hulmursisolereret i 1991. Badeværelse er fra 1940. JKE Køkken fra 1998Der er oliefyr og træpillefyr. Tilsluttet offentlig spildevandsrensning og vand fra Søby Vandværk.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM SØBY
Søby er med sine næsten 500 indbyggere måske Ærøs mindste by - men den ligger i absolut det rummeligste og mest varierede område på Ærø og har nok det allerstørste udviklingspotentiale hvad angår virksomheds- og turisme-projekter.
Samtidig huser Søby øens største og mest innovative arbejdsplads, Søby Værft, der både fungerer som reparationsværft og som laver nybygninger. Af international interesse er el-færgen, Ellen, der vil være i stand til at sejle på længere strækninger end hidtil set i el-færgedrift. I Søby er der færge til Fynshav og Faaborg. Vest for Søby ligger den lille landsby, Haven, samt øens golfbane, der har seaside view til tre sider og regnes for en af Europas bedst beliggende. Syd for Søby ligger naturområdet Vitsø. Mod vest finder du øens kunsthøjskole, der har nationalt ry for at være adgangsfremmende til landets akademiske uddannelser. Lidt længere fremme finder du øens lille 'slot', herregården Søbygaard, med egen voldgrav og vindebro, centrum for kulturelle arrangementer og familie-aktiviteter for både øboerne selv, såvel som for turister og lejrskoler.

OM ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang - dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv og arbejdsliv - så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde.
Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.

Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.