Møllevejen 27, 5960 Marstal

FLOT BYHUS I MARSTAL

Stemningsfuldt og velindrettet byhus beliggende på Møllevejen med gåafstand til skole og indkøb - og ikke at forglemme - Marstals øvrige herligheder.

Ejendommen fremstår både ud- og indvendigt i meget pæn stand - hvilket også straks mærkes når man træder ind. Lyst og dejligt.

Der er sydvendt have - nem gårdhave med flisebelagt terrasse - og 2 redskabshuse / værksted, som ligger for enden af den lille have.

Et dejligt hus velegnet både til "den lille familie" og til børnefamlien - og kan anvendes både som fritids- og helårshus.

BØR SES

Indeholder:
Præsentabel entré med indgang til husets hjerte - hvor alle rum spiller godt sammen - og hvor køkken er i åben forbindelse med spiseplads, hyggestue, stue med brændeovn og dejligt udsyn til den sydvendte have. Fra køkken er der udgang til udhus - med bryggers samt badeværelse. Fra entré er der elegant trappe til første sal med gennemgående stue med godt lysindfald. 1 sal indeholder desuden 2 værelser, hems samt dejligt badeværelse med bruser. Er der behov - kunne der indrettes et ekstra værelse på 1. sal - eller evt. inddrage den lille stue til værelse.

Der dejlig sydvendt have både med terrasse, græs, buske mm - samt redskabshuse.

Ejendommen er pænt renoveret, Tegltag fra 2003, Murværk mod syd samt baghus omfuget i 2014, Vinduer er fra perioden 2004-2020, Kvik køkken fra 2004 / renoveret i 2019. Badeværelse på 1. sal er fra ca 2004 - bad i baghus er ældre. Der er hulmursisolret og isoleret 1. sal med 200mm. Alt i alt en solid god ejendom fra fra århundrede skiftet - godt renoveret.

Energimærke, tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnåes. Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.

OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.

ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.