Pilevænget 1, 5960 Marstal

VELINDRETTET VILLA PÅ LUKKET VÆNGE

I hyggeligt parcelhuskvarter - tæt ved vandet - finder du denne spændende bolig med stor sydvendt have.
Ejendommen har en god beliggenhed i Marstal med indkøb, skole, strand, sportsanlæg, lystbådehavn, samt navigationsskole - i cykelafstand. Rundt hjørnet ved "Batterierne" er der strand, badebro og bådophalerplads. Ejendommen er opført i 1966 og er indrettet med bl.a. 3 værelser, udestue og stor vinkelstue. Ligeledes er der godt kælder areal med garage.

En spændende bolig - som dog på flere punkter trænger til en "opfrisker".

Ejendommen indeholder:
Entré med fordelingsgang til 3 soveværelser, stort badeværelse, samt et gæste toilet, køkken med udgang til hyggelig udestue og med udgang til stor ugeneret have. Fra køkken og entre er der adgang til stor og rummelig vinkelstue, hvor der er videre adgang til en udestue med stort vinduesparti der giver et godt lysindfald. Fra fordelingsgangen er der nedgang til kælder, hvor der er 3 disponible rum samt garage.

Der er tilsluttet fjernvarme og vand fra Ærø vand.
Tilstandsrapport og elinstallationsrapport kan bestilles på kontakt@obolig.dk

Skal ejendommen anvendes som fritidsbolig kan 80% belåning sandsynligvis ikke opnås (75%). Uanset om ejendommen skal anvendes som fritidsbolig eller helårsbolig anbefales det at rådføre sig med eget pengeinstitut.


OM MARSTAL:
Skipperbyen Marstal har det meste og det hele nærmest i gåafstand. Der er folkeskole, Navigationsskole og VUC. Indkøbsmuligheder som supermarked, trælast, sportstøj/udstyr, radio/tv forhandler, bank, tøjbutikker, isenkram, optik, brugskunst, salg af malerier af kendte Ærøboere og andre, bager, museum, flere spisesteder og hoteller og meget mere. Der er sportsaktiviteter for enhver smag og et eldorado for sejlere, vindsurfere og kajakroere. Er man naturelsker skal man besøge Marstal....og hele Ærø.


ÆRØ
En ø kan bedst beskrives som et mikrokosmos, hvor man på trods af størrelsen, stadig kan finde 'alt' - fra sygehus til behandlere, fra skoler til folkeuniversitet, fra idrætshaller til aktivitetshuse, fra byggemarked til specialbutikker, fra grillen på havnen til gourmet-restauranter.
På Ærø har det kommunalt været en hjertesag, at øboernes livskvalitet er i top, f.eks. ved at forbinde hele øen med gratis bus med stort set timedrift - noget der som regel overrasker behageligt, når turister besøger øen. Hvis man skruer tiden tilbage til dét Danmark, der var engang, dengang hver by havde sit eget handelsliv, kulturliv, så vil man se, at det engang var normen, at 'alt' var indenfor rækkevidde. Sådan er ø-livet stadig i dag - et samfund, der på trods af sin lidenhed, udgør et helt univers.
Og det er derfor, at vi siger, at 'Drømmen er på en ø'!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.